Längta bort
Om resor och resedrömmar

Ta med katten på semestern?

maj 12, 2008 14:19 by Admin

Jag kan tänka mig att det är både dyrt och krångligt att ta med sig katten eller hunden på flyget men innan jag läste en artikel om det i Aftonbladet hade jag inte ens funderat över att det är möjligt. Min första tanke var att det låter mysigt att ta med sig katten på semestern.  Sedan kommer jag att tänka på att krångel med biljettbokningar och alla papper som krävs nog skulle vara det minsta problemet. Det här är säkert inget problem för hundägare men för min del skulle mardrömmen börja redan med att försöka få in katten i den där minimala transportburen man måste använda. En procedur som dessutom troligen måste upprepas flera gånger under resan om kattens öronmärkning ska kollas. Om det mot all förmodan skulle gå utan problem skulle sedan jag och alla som sitter i närheten under hela resan tvingas lyssna på en vilt protesterande katt. Min katt har en kraftig men inte särskilt vacker ”sångröst”, troligen inget som uppskattas av omgivningen. Jag tror att jag och katten semestrar på skilda håll i år också.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]