Längta bort
Om resor och resedrömmar

Sommar och solskydd

maj 29, 2008 08:52 by vera

Nu är det snart dags att köpa solskyddsmedel igen. I alla fall om man har min hudtyp. Det verkar visserligen vara modernt med rosa i år men det är kanske inte direkt meningen att man ska matcha hudfärgen med kläderna. Tyvärr hjälper det inte alltid så mycket med solskyddsmedel, ibland för att det inte skyddar tillräkligt bra och antagligen lika ofta för att jag har använt för lite eller glömt att smörja in mig igen efter ett bad. En solig sommar brukar innebära att jag bränner mig ett antal gånger trots att jag egentligen inte är någon soldyrkare. På stranden håller jag mig helst under ett parasoll om jag inte badar. Så det är nog lika så bra att köpa sådan där svalkande ”efter sol” också.  


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags: sol
Categories: Övrigt
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]