Längta bort
Om resor och resedrömmar

Sommar i London

juli 17, 2008 10:05 by vera

Sommar i London är tydligen inte bara regn som jag har inbillat mig. I alla fall inte om man får tro en artikel som jag just läste i DN. Enligt den är det fullt med folk och aktiviteter i parkerna under sommaren. Så det kanske är en fördom att det bara regnar och regnar i England. Jag har bara varit i London en gång och då regnade det faktiskt inte alls under en hel vecka. Däremot var det snö och minusgrader. Inte riktigt det väder jag hade förväntat mig trots att det var februari. Tydligen inte det väder som londonborna hade förväntat sig heller för det blev kaos. Trafikproblem, stängda tunnelbanestationer, stängda skolor och folk som frös ihjäl i sina lägenheter. Fast på mitt hotellrum var det varmt, varmt, varmt. Tydligen bestämde sig hotell personalen för att kompensera för kylan utanför genom att höja värmen inne. Ska nog åka dit på sommaren istället nästa gång, verkar mycket trevligare.  


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags: london, hotell
Categories: Övrigt
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]