Längta bort
Om resor och resedrömmar

Shopping till mer än halva priset via groupon!

mars 1, 2012 09:51 by vera

 

 

Under tiden man sitter och längar sig bort under vintern kan du faktiskt roa dig med att hitta en massa rabatter på groupon. En helt fantastisk sajt kan jag intyga med. Jag har hittat massor med erbjudanden där, resor tillsammans med min man och shopping till mer än halva priset ibland. Hur kan dom ha sådana otroligt bra rabatter. Jag som är arbetslös njuter och har kunnat göra  massor med kul på grund av att jag är medlem där. Och bara idag har jag nämt denna sidan till 5 kollegor och dom gjorde sig medlem direkt. 3 av mina kompisar köpte direkt en resa via groupon till halva priset. Helt fantastiskt!!


Just nu värderat 1.5 av 91 människor

  • Currently 1,483518/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]