Längta bort
Om resor och resedrömmar

Nästan vinter igen

maj 16, 2008 08:24 by vera

Men usch, inte kallt och regnigt igen. Jag som tänkte äta glass, grilla och kanske ta en kopp kaffe på någon trevlig uteservering i helgen. Det var ju så fint här ett par dagar att man inte ens behövde längta efter att resa bort men nu är det visst dags att börja längta efter semestern igen. Ja, jag vet att det var ovanligt varmt och soligt för maj men när det väl blir varmt inbillar jag mig alltid att det ska fortsätta på det sättet. Och med tanke på hur oberäknelig den svenska våren och sommaren är så blir jag oftast besviken. Konstigt att man aldrig lär sig. Bäst att ta bort parasollen från balkongen och rota fram regnkläder och paraply istället.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]