Längta bort
Om resor och resedrömmar

Kaos bland semesterbilderna

maj 22, 2008 08:30 by vera

Tog ett första steg mot att få någon slags ordning bland mina semesterfoton igår. Visserligen bara ett litet myrsteg men jag har i alla fall börjat. Köpte ett par lämpliga lådor och har börjat leta upp alla foton som ligger spridda på hyllor, i skrivbords lådor och olika skåp och samlar dom på ett ställe. Tror att jag nästan är klar med det även om jag säkert kommer att hitta sådana där kuvert från fotoaffären fulla med bilder nästa gång jag flyttar.  Nu fasar jag lite för nästa steg, sortering, och att försöka reda ut vad alla bilder föreställer och när dom är tagna. Får nog ta mamma och pappa till hjälp med att identifiera en del bilder tagna när jag var liten, nyare foton har jag hyfsad koll på själv. Men jag misstänker att kategorin okänd plats, okänt årtal kommer att bli rätt så stor. Sedan är jag lite mer osäker på nästa steg. Jag kommer antagligen inte titta på bilderna särskilt ofta, om ens någonsin, om dom ligger kvar i lådorna och det vore ju lite trist . Funderar på att välja ut de bästa och antingen sätta in i fotoalbum eller scanna dom och göra fotoböcker. Fast jag har nog gott om tid på mig att bestämma mig för sorteringen kommer nog att ta en stund.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]