Längta bort
Om resor och resedrömmar

Fler funderingar om att resa utan bagage

maj 21, 2008 08:35 by vera

Jag är inte typen som kommer släpande på två stora resväskor när jag ska åka bort över helgen. Utan brukar tänka mig för när jag packar eftersom jag inte gillar att släpa på tunga väskor. Däremot har jag svår att tänka mig att resa utan bagage eftersom jag ändå är rätt bekväm av mig. Jag tror inte att jag är ensam om att oftast vilja ha med mig mer än ett ombyte kläder när jag flyger därför tycker jag att det är lite lustigt att Ryanair helst ser att man reser med bara handbagage. Man kan ju visserligen få ta med sig en väska mot en extra avgift men då blir ju inte flygbiljetten lika billig längre. Undrar om Ryanair har många kunder som reser med bara handbagage eller om de flesta betalar den där väskavgiften.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]