Längta bort
Om resor och resedrömmar

Den perfekta resväskan

maj 27, 2008 08:48 by vera

Har under årens lopp ägt ett antal resväskor i olika utföranden och material. Hårda och mjuka, utan hjul med två hjul och med fyra hjul.  Flera har gått sönder eller blivit skadade när jag har använt dem till precis det jag inbillar mig att de är tillverkade för, att ha kläder i under en flygresa. Det verkar som om en del väsktillverkare helt enkelt inte har koll på hur bagagehanteringen går till på flygplatser värden över. Absolut sämsta väska var den vars foder torrfällde och förstörde delar av resegarderoben. Ett annat mindre lyckat köp var den vinröda väska som såg ut precis som minst var femte annan väska på bagagebandet det året, var nära att ”stjäla” två resväskor innan jag hittade min egen. Bästa köpet var nog en lite mindre grå väska som höll för allt, men som tillslut ändå hamnade på vinden när jag bestämde mig för att köpa en väska med hjul. Jag var länge motståndare till resväskor med hjul eftersom jag tyckte att väskan blev tyngre när man väl var tvungen att bära den än en väska utan hjul. Tillslut kom jag fram till att en hård väska med två hjul är det bästa alternativet. I alla fall till branschen kommer på någon ny lösning. Tycker att en resväska på ben som kan gå själv vore den perfekta lösningen men jag får nog vänta ett tag innan jag kan hitta en sådan i affären.  


Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags: resväskor
Categories: Övrigt
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed

Kommentarer

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]