Längta bort
Om resor och resedrömmar

Boka hotell på internet

maj 19, 2008 08:18 by vera

DN har gjort har testat olika hotellsajter, och en av slutsatserna stämmer väldigt väl med vad som förvirrade mig första och enda gången jag försökte boka hotell på nätet. Priserna ändras hela tiden! Och ibland blir dom lägre ju närmare bokningsdatum man kommer. Annars tycker jag oftast att man blir uppmuntrad att boka i så god tid som möjligt. När jag förra sommaren skulle boka hotellrum tog jag en första titt på priserna några månader i förväg men gjorde ingen bokning. När jag sedan återkom någon månad senare hade priserna höjt så pass att jag började fundera på att bo på vandrarhem istället. Hur som helst verkade det finnas gott om rum så jag sköt beslutet på framtiden och när jag sedan slutligen bestämde mig för att boka hotellrum (med bara några dagars marginal) var priserna helt plötsligt mycket lägre igen. Tyvärr kan man ju inte alltid chansa och vänta med sin bokning till sista minuten i hopp om att priset ska gå ned. Har man betalat mycket för en flygbiljett, vågar man kanske inte riskera att bli utan hotellrum.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]